Wij hebben een assortiment van suikervrije bonbons met verschillende smaken in wit, puur en melkchocolade
melk of pure chocolade gevuld met room en op de top vloeibare caramel gemixt met zeezout
Zachte roomvulling van koffielikeur omhult met witte of pure chocolade
Witte chocola met een roze/oranje crèmevulling van bloedsinaasappel
Zachte crème brulee vulling
Bonbon van witte- of melkchocolade gevuld met een lichte koffiecrème en een pecannoot
Room gevulde bonbons verwerkt met whisky likeur.
Heerlijke hartjes met hazelnootpraliné vulling
Bonbon met praliné vulling en een krokante bite
Likeur kogels met een ganache vulling in de smaken rum, amaretto en champagne.
kleine maar oh zo’n heerlijke bonbon met room en een frisse Limoncello smaak
onderin room en bovenin een heerlijke laag echte advocaat
room verwerkt met echte rum
stevige bonbons; melk en wit gevuld met Irishcoffeecreme en nootjes
caramelsmaak verwerkt in de room
echte vloeibare caramel omhuld met een dikke witte laag chocolade
gevuld met witte room en op de top een laagje vloeibare caramel
volle romige vulling van caramel, honing en nougatroom
gevuld met stevige marsepein met een omhulling van een dun laagje witte chocolade
dit zijn onze befaamde marsepeinbollen; puur is deze gevuld met verfijnde room melk is gevuld met room met een subtiele koffiesmaak
onze befaamde eurootjes gevuld met stevige hazelnootpate
van binnen verfijnde zachte hazelnootcreme en bovenop krokantjes, de combinatie is onovertreffelijk
puur bol gevuld met coffeecreme, melk bol gevuld met chocoladecreme en beide afgemaakt met een hazelnoot
hazelnootpate met een crispy
hazelnootcreme met geschaafde kokos bovenop
butterscotch in pure- of melkchocolade met als bodem een laagje pure chocolade
Burcht met van binnen een zachte truffelvulling
dikke bodem met daarboven een verfijnde mokka roomvulling
Dikke laag chocolade gevuld met room
Dikke laag chocolade gevuld met room
Fijnere laag chocolade met extra romige room
Huisje gevuld met kaneelroom
met een vulling van zachte groene pistacheroom
room met een laagje kersenjam
room met een laagje frambozenjam
Bonbon gevuld met amarena-room Amarena kersen zijn zure donkere kersen uit Italië, waar ze worden ingelegd op zoete siroop
room met een laagje aardbeienjam
Een bonbon met room en hierop een heerlijk laagje hazelnoot crème